Glanzende folie

Folie op een geboortekaartje voegt een luxueus effect toe. Met glanzende, metallic foliedruk creëer je een opvallende en moderne look. Kies uit verschillende kleuren folie, zoals goud of zilver, om de stijl aan te passen. Houd rekening met extra productietijd. Maak jouw geboortekaartje extra speciaal, wij leggen hieronder wat meer uit over foliedruk. 

Alle geboortekaartjes

Bijzondere afwerking kaartje

De optie ‘glanzende folie toevoegen' is mogelijk bij elk kaartje!

Bekijk ook ons instructie filmpje op Youtube:
 https://www.youtube.com/watch?v=LK6wpdTQSHU&feature=youtu.be


Glanzende foliedruk, wat een te gekke optie. Glanzende folie is een mooie maar kostbare bewerking. De drukkerij werkt met meerdere druk lagen en onze design studio moet het bestand op een andere manier aanleveren aan de drukkerij.


Daarom werkt het proces met de folie net een beetje anders dan met de kaartjes zonder folie. Zo moet je er rekening mee houden dat het drukken iets langer duurt. Het drogen / drukken van de extra lagen neemt meerdere werkdagen in beslag. Reken daarom op 2-4 werkdagen extra. Daarnaast zal de definitieve foliedruk pas in werking worden gezet als het bestand helemaal is goedgekeurd, het folie-bestand ontvang je van ons per mail. je ontvangt dus een extra mailtje van ons, zodra dit is goedgekeurd zetten wij het proces in werking.

 

Wil je de prijs weten van de kaartjes met glanzende foliedruk? Kijk dan bij berekenen. De prijzen variëren, een enkel kaartje enkelzijdig bedrukt is het goedkoopst een dubbelzijdig gevouwen kaartje aan beide kanten bedrukt is het duurst.

Wij hebben diverse mooie kleuren folie, welke kleur je kiest is afhankelijk van je smaak en van de basis van jullie kaartje.

Je kan kiezen uit goud, zilver, koper, rose goud

Niet elke papiersoort is geschikt voor de glanzende foliedruk. De folie heeft op elke papiersoort weer een andere soort uitkomst. Daarom raden wij altijd aan een proefdruk te bestellen voordat jullie de definitieve kaartjes gaan bestellen. Bekijk hier welke papiersoorten geschikt zijn. /meer-informatie/papiersoorten

 

Let op, op onze website zijn een aantal ontwerpjes goud gekleurd. Dit is geen manier om de folie aan te geven. Wil je een tekening of naam echt in folie bestellen dan dien je dit los aan te geven in de editor waar je je kaartje hebt bewerkt.

 

De goud-look op de bestaande kaartjes is folie look a like, dit is verwerkt in het ontwerp. Het ziet er dus een beetje goud uit maar het is niet hetzelfde als foliedruk. De goud-look is in het ontwerp verwerkt en zal gewoon worden mee gedrukt met de rest van het kaartje, dit kan op elke papiersoort. Mocht je een item of bijvoorbeeld de naam graag zien in deze goud-look dan is dit mogelijk. Stuur ons een mailtje en onze design studio gaat voor je aan de slag.