• Unieke handgetekende kaartjes
 • Gratis proefkaartje met de code NOUK
 • Voor 12 uur besteld = dezelfde dag nog verwerkt

U  N  I  E  K  E     G  E  B  E  U  R  T  E  N  I  S
 

Unieke, handgetekende kaartjes
voor nieuw leven en dagen
van verbintenis 

 

Kies uit de bijzondere bestaande collectie een kaartje uit en maak deze helemaal eigen in de online studio. Je kan er ook voor kiezen om helemaal blanco met je ontwerp te starten en gebruik te maken van alle losse onderdelen uit de beeldbank. Speel met je favoriete kleuren en kies het mooiste papier voor jouw kaartje. Het is raadzaam om altijd een proefdruk vooraf te bestellen. Wanneer je je kaartje hebt gecontroleerd en eventueel aangepast kun je de bestelling definitief plaatsen. Ook kun je er voor kiezen om je kaartjes extra speciaal te verzenden. Denk aan mooie sluitzegels die passen bij het ontwerp. Geniet van jouw onvergetelijke kaartjes.

 • Hoe leuk! Wij hebben een geboortebord gemaakt dat helemaal aansluit op ons geboortekaartje. Zo kon iedereen zien dan kleine Noah is geboren! Bedankt voor de hulp Anouk & team
  James & Renate
 • Wij waren direct verliefd op de waterverf diertjes toren! Deze hebben wij laten drukken op een dubbel kaartje, met gouden folie. We hebben er meteen een mooie poster van laten drukken voor de babykamer.
  Senna & Roderick
 • Wauw wat hebben wij veel complimenten gekregen over onze geboortekaartjes met de jungle dieren. Zo leuk dat je zelf je diertjes uit kunt kiezen. Wij hebben gekozen voor glanzende koperen folie. Zag er echt te gek en heel luxe uit! Thnx Studionouk
  Teddy & Sarah
 • Wat een gave kaartjes! Wij zijn heel blij met de unieke look van ons kaartje. Wij houden van avontuur, surfen en het strand en zijn daarom voor een stoer beach kaartje gegaan met stoer kraft papier achtergrond. Zo fijn dat we alles zelf aan konden passen.
  Suus & Daan

Unieke handgetekende kaartjes
 

Als sinds ik een klein meisje was houd niets mij meer bezig dan tekenen en illustreren. Creativiteit is een eigenschap die ik met heel veel trots bezit. In onze familie gaat nog altijd het verhaal rond van onze eerste ski-vakantie. In een knalgeel skipakje, en met de meest schattige ski'tjes die je ooit hebt gezien werd ik in de ochtend naar een soort kinder-crèche gebracht waar ik mijn eerste lessen kreeg. Ik was 3 jaar oud, en vond het allemaal reuze interessant. Echter ontdekte ik dat je binnen in het hutje ook lekker warm kon knutselen en tekenen. Mag jij raden waar ik te vinden was die week? Tussen de potloden natuurlijk! Mijn familie kwam na een aantal uur trots kijken, en konden mij ondanks mijn fluoricerende pakje nergens vinden. De "juf" moest lachen en vertelde dat ik niet wilde skien maar tekenen. 

Nog altijd is die ambitie er, en voel ik mij telkens weer vereerd als ik aanstaande ouders of bruidsparen mag helpen bij het ontwerpen van hun trouw- of geboortekaartje.