Hi there,

Leuk dat je onze website bezoekt. En gefeliciteerd met je zwangerschap!
 

Vind je het leuk om de gezichten achter Studionouk te leren kennen? Lees dan hier verder.

Wie / wat is studioNouk kaartjes. De Nouk in Studionouk staat voor Anouk. Samen met Shannah maakt zij de mooie kaartjes van Studionouk. Shannah ondersteunt Anouk sinds 2019 met het maken van de kaartjes. Meer over Shannah, de grafische alleskunner vind je hier! http://www.bemerkt.nl     

 

Wie is Anouk? Een creative, working mom van 4 kids, Dexx (2011), Zepp (2014) en de tweeling Ziggy en Poppie-Rose (2019). Daarnaast is zij mede eigenaar van organic kindermodemerk Ammehoela en oprichter van StudioNouk.

Studionouk is ontstaan in 2015 uit de liefde voor tekenen en handwerk. Anouk heeft aan de modeacademie gestudeerd in Amsterdam (AMFI 2005-2009) en is daarna aan het werk gegaan als ontwerpster van diverse leuke binnenlandse en buitenlandse kledingmerken.


In de tussentijd zijn zoontjes Dexx en Zepp geboren. Maar het vinden van een geschikt geboortekaartje was lastig. Daarom is zij er zelf mee aan de slag gegaan. Het kaartje van de oudste Dexx (alweer 8 jaar geleden) was een heel erg ‘Rockabilly kaartje’ met een retro circusthema. En het kaartje van Zepp was een vintage look stempel gedrukt op gerecycled kraftpapier.

 

In de tussentijd is Anouk steeds vaker geboortekaartjes gaan maken op verzoek van vrienden en familie. Tekenen en schilderen geeft rust en voldoening naast het gehaaste werk in de mode branche. Een cursus creatief en digitaal tekenen en schilderen aan het HKU geeft de doorslag. De drang naar het ondernemerschap was er al tijd al, en in 2015 was het tijd om de sprong te wagen. En niet 1 sprong maar meteen 2.

 

Ammehoela is ook ‘geboren’ in 2016. Samen met Sabine (vriendin en collega) is Anouk Ammehoela gestart. Een organic baby en kids merk. De liefde voor tekenen en handwerk zie je terug in alle ontwerpen van Ammehoela. Al deze designs worden met de hand getekend en geschilderd door Anouk.

 

De liefde voor ontwerpen en creëren zie je terug in de kaartjes van Studionouk.