Even voorstellen!


Leuk dat je onze website bezoekt. Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap of jullie voorgenomen huwelijk! Wat een bijzondere tijd staat jullie te wachten. Wie / wat is studioNouk kaartjes? De Nouk in Studionouk staat voor Anouk. In 2015 begon Anouk met het creëren van kaartjes en later startte zij het organic kindermodemerk Ammehoela op. Dit groeide uit tot een groot succes. Zo groot dat een overname van Studionouk onvermijdelijk werd. In mei 2023 nam Yvonne het stokje met heel veel liefde over. Haar passie voor tekenen en handwerk komt nu helemaal tot zijn recht. Ze studeerde Mediavormgeving aan het SintLucas en illustreren is echt haar grote talent. Vroeger als ukkie al deed ze niets anders dan tekenen. 

 

Mijn naam is Yvonne Kuipers en ik ben de trotse eigenaresse van Studionouk. In het kort over mij: Ik ben geboren in 1989, praat met een zachte G maar woon al een aantal jaar met mijn liefde Frank in Noord-Holland. We trouwde in 2018 in het zonnige Italie, en in 2021 werd onze liefde bekroond met de geboorte van onze Luca. Ik heb in mijn cariëre al heel veel geboortekaartjes gemaakt, maar het kaartje van je eigen kind is natuurlijk wel heel speciaal. 

We zijn dol op avontuur, hebben zelf een camper gebouwd, deinen niet terug voor een verbouwing en zijn altijd op zoek naar creatieve dingen.