Geboortekaartje schelp - Mila
kaart achterzijde
Geboortekaartje schelp - Mila
kaart achterzijde

Geboortekaartje schelp - Mila

Studionouk x Laurien Bleeker. Lief zomer geboortekaartje met strand thema
10x15(Enkel)

Studionouk x Laurien Bleeker

Prachtig geboortekaartje in zomers thema ontworpen door Laurien Bleeker. Een lieve en scandinavische look. De schelp op het kaartje is subtiel in dunne lijnen geillustreerd en geeft daardoor een minimalistische uitstraling. Dit geboortekaartje is uitermate geschikt voor jongens en meisjes. 

Deze kaartjes zijn extra luxe met glanzende folie en een stevige papiersoort, zoals katoen extra zwaar of aquarel structuur. Kies al deze opties bij de check out.

Vragen? Stuur ons een mailtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Formaat van dit kaartje: Enkel 10x15

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk. 

Maak je kaartje compleet
Kraft 11,4x16,2
Bekijk alle
Sluitsticker schelp
Bekijk alle
Geboortebord Schelp 50x70
Bekijk alle
Lipsum
sluiten
 
Varianten op dit design