Geboortekaartje meisje surf - Elin
kaart achterzijde
Geboortekaartje meisje surf - Elin
kaart achterzijde

Geboortekaartje meisje surf - Elin

Geboortekaartje meisje surf - Elin
13x13 (Enkel)

Welkom op de wereld, lief meisje! Dit unieke kaartje straalt avontuur uit met zijn handgetekende illustraties van een surfboard, strand en wuivende palmbomen. Met een fris en levendig kleurenpalet komt dit kaartje echt tot leven. Geboren om de golven te trotseren, maak je klaar voor een leven vol avonturen!

Dit kaartje in een aangepaste versie? Heb je vragen? Stuur ons een mailtje en wij helpen je graag verder!

Formaat van dit kaartje: Enkel 13x13

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk. 

Varianten op dit design
Geboortekaartje bergen palmboom landschap - Moos
Stoer geboortekaartje blauw palmbomen - Lexx
Geboortekaartje strand surfen palmboom - Tobias