Geboortekaartje leeuw linnen - Lev
kaart achterzijde
Geboortekaartje leeuw linnen - Lev
kaart achterzijde

Geboortekaartje leeuw linnen - Lev

Geboortekaartje leeuw - Lev
11x17,5 (Enkel)

Verwelkom de nieuwe welp in jullie gezin met ons schattige geboortekaartje met een leeuwenthema en een zachte linnen achtergrond. Dit kaartje brengt een speelse en lieflijke sfeer met zijn charmante leeuwenontwerp, perfect voor het aankondigen van de geboorte van jullie zoon of dochter.

Bestel een gratis proefdruk van dit unieke en trendy kaartje met de code NOUK.

Als het kaartje helemaal naar wens is en jullie kindje is geboren, kun je de set helemaal uitbreiden met bijpassende enveloppen, sluitzegels en een geboortebord. 

Formaat van dit kaartje: Enkel 11x17,5

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk.