Geboortekaartje golven zee - Rodi
kaart achterzijde
Geboortekaartje golven zee - Rodi
kaart achterzijde

Geboortekaartje golven zee - Rodi

Geboortekaartje golven zee - Rodi
11x17,5 (Enkel)

Welkom op de wereld, kleine jongen! Verwelkom jullie kleintje met een uniek geboortekaartje met de illustratie van handgeschilderde golven. Ons exclusieve ontwerp vangt de essentie van de oceaan in levendige kleuren, perfect voor een jongen die de wereld zal ontdekken. 

Onze geboortekaartjes met handgeschilderde illustraties bieden een unieke en persoonlijke touch voor je aankondiging. De levendige golven op dit kaartje creëren een rustgevende sfeer en symboliseren de vreugde en beweging van het ouderschap.

Bestel een proef exemplaar van dit prachtige geboortekaartje helemaal gratis met de code: NOUK. 

Formaat van dit kaartje: Enkel 11x17,5

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk. 

Varianten op dit design