Geboortekaartje bosdieren Jonna
kaart achterzijde
Geboortekaartje bosdieren Jonna
kaart achterzijde

Geboortekaartje bosdieren Jonna

Ook mooi met glanzende folie
11x17,5 (Enkel)

Ben jij op zoek naar een minimalistisch en zoet geboortekaartje voor jullie dochter? Dan is dit een leuke optie. Met een lijntekening van een schattig konijntje en eekhoorn in combinatie met een mozes mandje is dit een heel stijlvol en rustig ontwerp. De Libelle geeft een lente achtige touch. 

Dit kaartje kun je helemaal aanpassen naar wens, in onze beeldbank onder de categorie "one line" vind je meer bijpassende illustraties om het helemaal eigen te maken. Een extra zachte uitstraling creeer je door te kiezen voor ronde hoeken. Dit doe je aan het einde van het bestel-proces. Ook kun je eventueel glanzende folie toevoegen of juist weglaten. 

Formaat van dit kaartje: Enkel 11x17,5. Kies voor bijpassende enveloppen van 12x18.

Formaat van dit kaartje: Enkel 11x17,5

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk. 

Varianten op dit design
Geboortekaartje lijntekening voetjes - Elena