geboortekaartje bloemen - Yaelle
kaart achterzijde
geboortekaartje bloemen - Yaelle
kaart achterzijde

geboortekaartje bloemen - Yaelle

geboortekaartje bloemen
10x15(Enkel)

Ben jij op zoek naar een lief en vrolijk kaartje met bloemen voor jullie dochter? Dan is dit kaartje een prachtige geboorteaankondiging! Deze illustraties van grafische bloemen op een stoere waterverf achtergrond zijn uitermate geschikt voor een kindje dat in de lente of zomer wordt geboren. De combinatie met het vogeltje maakt dit kaartje extra speciaal en schattig.

Wil je de naam van jullie meisje extra laten opvallen? Laat deze dan in folie drukken.

Formaat van dit kaartje: Enkel 10x15

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk.