dierenkaartje tweeling vosjes - James en Nola
kaart achterzijde
dierenkaartje tweeling vosjes - James en Nola
kaart achterzijde

dierenkaartje tweeling vosjes - James en Nola

Ook uniek zonder folie
10x15(Enkel)

Een uniek herfstkaartje voor jullie pasgeboren tweeling. Zowel voor jongens als voor meisjes. Op het kaartje zijn de illustraties van twee vosjes te zien. De herfstkleurige boom en verschillende kleuren blaadjes maken dit kaartje heel sfeervol en warm. 

Benieuwd hoe dit kaartje er in het echt uitziet? Bestel dan een proefdruk. Met de code NOUK is jouw eerste proefdruk helemaal gratis. 

Formaat van dit kaartje: Enkel 10x15

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk. 

Maak je kaartje compleet
Kraft 11,4x16,2
Bekijk alle
Lipsum
sluiten
 
Varianten op dit design