Geboortekaartje tijger - Gino
kaart binnenzijde links kaart binnenzijde rechts
kaart achterzijde
Geboortekaartje tijger - Gino
kaart binnenzijde links kaart binnenzijde rechts
kaart achterzijde

Geboortekaartje tijger - Gino

Ook mooi met glanzende folie
13x13 dubbel

Een stoer jungle geboortekaartje met een tijger! Dit schattige handgetekende geboortekaartje heeft de illustratie van een tijger. Dit kaartje is ook heel erg mooi met glanzende folie. Dit kaartje heeft een papier-look achtergrond en is daarom erg mooi op een papiersoort met structuur. Denk daarbij aan linnen of aquarel. 

Hulp nodig bij het ontwerpen van het perfecte kaartje? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder.

Het formaat van dit kaartje is 13x13 cm en past hiermee in een 14x14 envelop. Ook de enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren!

Verzend het kaartje extra bijzonder door een bijpassende sluitsticker toe te voegen.

Formaat van dit kaartje: Dubbel 13x13

Bereken alvast jouw prijs

Bereken alvast jouw prijs

Een mooie papiersoort kiezen is echt belangrijk! De look van je kaartje zal worden versterkt door het gekozen papier. Daarom raden wij altijd aan minimaal 1 proefdruk te bestellen. 

Bekijk op deze pagina alle papiersoorten en omschrijving. 

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking, zoals folie of stansen. Bij kaartjes met een bijzondere afwerking is de levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Een oplage wordt verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met feestdagen, dan wordt er niet gedrukt. 

Tip!
Bij geboortekaartjes kan je de enveloppen al eerder bestellen zodat je deze al kan schrijven. Dit scheelt je in de kraamweek een hoop werk.